Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spirituális előadások

2010.09.17

Kedves Ti!

Tíz év után újra hazánkba látogat Őszentsége a XIV. Dalai Láma. A Budapesti Sportarénába már mind a 22.400 jegy elkelt.

Nagyszerű hírem van! Mégis részese lehet ennek az élménynek! Az interneten élőben közvetítjük tanításait, teljesen díjmentesen!
Úgy lehet részese az eseményeknek és élvezheti a történések minden pillanatát, mintha a közönség soraiban ülne. Kérdezhet a Dalai Lámától és csetelhet a többiekkel. Már több mint 60 országból jelentkeztek. Csatlakozzon hozzánk! Regisztráljon most a www.esoguru.com oldalon.

Segíts nekünk, hogy Őszentsége tanításai mindenkihez eljussanak. Küldje tovább ezt az emailt, ossza meg ezt a hírt mindazokkal, akik örömmel néznék meg Őszentsége a Dalai Láma előadásait.

Engedje meg, hogy felhívjam figyelmét két további egyedülálló internetes előadásra. Szeptember 22-én a Kogi Jacinto Zarabata beszél a Kogi Mamók spirituális világáról. Ők az inkák és aztékok érintetlenségben élő leszármazottai. Az emberiség történetében először látogat a kogik érintetlen civilizációjának képviselője Európába. Legyen részese annak a kivételes és emlékezetes eseménynek. Október 1-jén pedig Robert Coxon ad elő a zene és az elme kapcsolatáról Gyógyító Hangok címmel.
A rendezvényeken való részvétel egyszeri alkalom az életben, éljen vele!

Üdvözlettel,
Molnár Anna
www.esoguru.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.